Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

En lättlagad efterrätt på kvarg med smak av vit choklad och kokos. Riven mango och mynta ger både färg och smak. Lätt och fräsch avrundning på måltiden, och full av nyttiga proteiner.

Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

Ingredienser

4 portioner
1 mogen mango
2 msk riven kokos
1 kruka mynta
2 burkar kvarg vit choklad & kokos (à 250 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mango med kvarg och kokostopping
Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Gaffelkaka med kokos och lime
Betyg 4.3 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mangogelè med kokos
Betyg 2.8 av 5.83 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nyttigare godisägg
Betyg 2.9 av 5.87 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mangoplättar
Betyg 4 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Bärbollar med nötter och solrosfrön
Betyg 3.7 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad