Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

ÖVER 60 MIN | Enkel

Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

En lättlagad efterrätt på kvarg med smak av vit choklad och kokos. Riven mango och mynta ger både färg och smak. Lätt och fräsch avrundning på måltiden, och full av nyttiga proteiner.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och lägg in mangon i frysen, minst fyra timmar eller över natten.
  2. Rosta kokosen i en torr stekpanna på medelvärme.
  3. Ta ut mangon ur frysen och lägg i kylen ca en timme före servering.
  4. Plocka av och strimla myntabladen.
  5. Bred ut kvargen på ett fat. Strö på kokos och mynta.
  6. Riv över mangon precis innan servering.

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 mogen mango
  • 2 msk riven kokos
  • 1 kruka mynta
  • 2 burkar kvarg vit choklad & kokos (à 250 g)
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer