Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

En lättlagad efterrätt på kvarg med smak av vit choklad och kokos. Riven mango och mynta ger både färg och smak. Lätt och fräsch avrundning på måltiden, och full av nyttiga proteiner.

Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

Ingredienser

4 portioner
1   mogen mango
2 msk  riven kokos
1   kruka mynta
2   burkar kvarg vit choklad & kokos (à 250 g)

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Mango med kvarg och kokostopping
Betyg 3.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mangogelè med kokos
Betyg 2.8 av 5.
83 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Gaffelkaka med kokos och lime
Betyg 4.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Frukosttoast med grapefrukt
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bärbollar med nötter och solrosfrön
Betyg 3.7 av 5.
20 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Aprikosstänger med choklad
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga