Mangogelè med kokos

83
0
Mangogelè med kokos

I Kina är det vanligt med gelégodis gjord på färska frukter och bär. Den här mangogelén rullad i riven kokos är ett gott exempel. Du gör den enkelt med färsk eller fryst mango, socker och gelatin.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015

Mangogelè med kokos

Ingredienser

Ger ca 25 bitar
5 gelatinblad
250 g fryst, tinad mango
1 dl vatten
1 dl strösocker
2 dl riven kokos

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Näringsvärdet är beräknat per bit.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

83

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 187 KJ / 45 kCal
Fett 2 g
Salt 0 g
Kolhydrater 5 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden