Mangogelè med kokos

Betyg 2.8 av 5.83 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Mangogelè med kokos

I Kina är det vanligt med gelégodis gjord på färska frukter och bär. Den här mangogelén rullad i riven kokos är ett gott exempel. Du gör den enkelt med färsk eller fryst mango, socker och gelatin.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015

Mangogelè med kokos

Ingredienser

ca 25 bitar
5 gelatinblad
250 g fryst, tinad mango
1 dl vatten
1 dl strösocker
2 dl riven kokos

Gör så här

00:05:00
06:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.83 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bit

Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi187 KJ / 45 kCal
Fett2 g
Salt0 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Yum cha pancakes
Betyg 3.4 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mangobollar
Betyg 4.1 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Mangomousse
Betyg 4.5 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Moussetårta med kokos och mango
Betyg 3.2 av 5.131 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mango- och yoghurtglass med rostad kokos
Betyg 3.6 av 5.25 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snabb mangosorbet på fryst mango
Betyg 4.8 av 5.23 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad