Mangogelè med kokos

Betyg 2.8 av 5.
83 personer har röstat
0
Mangogelè med kokos

I Kina är det vanligt med gelégodis gjord på färska frukter och bär. Den här mangogelén rullad i riven kokos är ett gott exempel. Du gör den enkelt med färsk eller fryst mango, socker och gelatin.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2015

Mangogelè med kokos

Ingredienser

ca 25 bitar
5 gelatinblad
250 g fryst, tinad mango
1 dl vatten
1 dl strösocker
2 dl riven kokos

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
83 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bit

Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi187 KJ / 45 kCal
Fett2 g
Salt0 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Yum cha pancakes
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tropical smoothie
Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Smulpaj med banan, mango, müsli, kokos och lime
Betyg 3 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chiapudding med kokos och mango
Betyg 4.4 av 5.
28 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Frozen yoghurt bars med mango
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mangobollar
Betyg 4.1 av 5.
24 personer har röstat
Under 30 min att tillaga