Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

En lättlagad efterrätt på kvarg med smak av vit choklad och kokos. Riven mango och mynta ger både färg och smak. Lätt och fräsch avrundning på måltiden, och full av nyttiga proteiner.

Vit chokladkvarg med kokos, frusen riven mango och mynta

Ingredienser

4 portioner
1 mogen mango
2 msk riven kokos
1 kruka mynta
2 burkar kvarg vit choklad & kokos (à 250 g)

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Mango med kvarg och kokostopping
    Betyg 3.3 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Gaffelkaka med kokos och lime
    Betyg 4.4 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Mangogelè med kokos
    Betyg 2.8 av 5.83 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Frukosttoast med grapefrukt
    Betyg 4.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tropical smoothie
    Betyg 3.9 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Bärbollar med nötter och solrosfrön
    Betyg 3.7 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad