Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Vit chokladglass med lyxig halloncoulis och svartpeppar

Imponera på middagsgästerna med denna, till synes, extravaganta dessert. Koka socker och vatten till karamell, tillsätt tinade hallon och peppar. Koka upp och sila genom en finmaskig sil. Vips har du en fantastisk halloncoulis som är perfekt till vitchokladglass.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka socker och vatten till gyllenbrun karamell.
  2. Blanda i hallonen och svartpeppar och låt koka upp.
  3. Koka ett par minuter och sila sedan genom finmaskig sil.
  4. Till servering: Blanda halloncoulisen med färska hallon och servera med Magnum Pints White.

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Magnum Pints.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 1/2 dl socker
  • 1/4 dl vatten
  • 500 g tinade, frysta hallon
  • 1/2 tsk nymalen svartpeppar
Till servering
  • 100 g färska hallon
  • 1 paket vaniljglass (à 400 ml) med vit choklad (t ex Magnun Pints White)
Lägg till i inköpslistan