Glassdessert med salt-karamelliserade dinkelpuffar och pumpafrön

2
0
Glassdessert med salt-karamelliserade dinkelpuffar och pumpafrön

Superenkel topping till din favoritglass! Salta dinkelpuffar och pumpafrön med gyllenbrun karamell rör du enkelt ihop och vips har du en raffinerad dessert att bjuda på.

Skriv ut
Glassdessert med salt-karamelliserade dinkelpuffar och pumpafrön

Ingredienser

4 portioner
100 g
socker
50 g
smör
75 g
osötade dinkelgryn (dinkelpuffar)
75 g
pumpafrön
1 tsk
salt

Till servering

1
paket vaniljglass (à 440 ml) med chokladbitar (t ex Magnum Pints Classic)

För alla

Fri från ägg. Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.

Recept och bild i samarbete med Magnum Pints.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Testa liknande recept