Att göra vit chokladtryffel i långpanna är ett smart sätt att göra enkelt påsk- eller julgodis, bara att skära i bitar så är det klart! Toppa chokladtryffeln med valfri topping, som sesamfrön, hackade pistagenötter eller riven kokos.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2020
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av grädde, choklad och smör.
Kommentarer
Anette
2021-12-22Gick inte att skära i bitar. Häller i ischoklad-formar istället.
Matilda
2020-12-22God smak, men de är allt för kladdigt för att kunna servera som julgodis tyvärr. Försökte både med att ha de i kylen och frysen men så fort de kom ut så blev de kladdigt och rinnigt
Maria
2020-12-17Kan man frysa den
Redaktionen ICAse
2020-12-21Hej Maria! Vi har inte provat men det bör gå fint. Hälsningar Ulrika