Vit chokladtryffel i långpanna

Att göra vit chokladtryffel i långpanna är ett smart sätt att göra enkelt påsk- eller julgodis, bara att skära i bitar så är det klart! Toppa chokladtryffeln med valfri topping, som sesamfrön, hackade pistagenötter eller riven kokos.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
8 stDen var söt! Och väldigt god!
Camilla
Testa byt ut hälften av smöret mot kokosfett! Då stelnar det.
Albin
Stelnar inte helt så går inte att dela i bitar. Segt och kladdigt att försöka få i sig.
Moa
Stelnar inte.
Sasha
Stelnar varken i kyl eller frys.
Sasha
Gick inte att skära i bitar. Häller i ischoklad-formar istället.
Anette
God smak, men de är allt för kladdigt för att kunna servera som julgodis tyvärr. Försökte både med att ha de i kylen och frysen men så fort de kom ut så blev de kladdigt och rinnigt
Matilda
Kan man frysa den
Maria
Hej Maria! Vi har inte provat men det bör gå fint. Hälsningar Ulrika
ICA-köket