Vispad getost med choklad & pistage

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Vispad getost med choklad & pistage

Prova på en spännande dessert med detta recept på vispad getost med söt smak. Låt den lena ostcrèmen svalna innan du vispar den fluffig och fördelar i portionsglas. Dekorera med mörk choklad, mumsig timjanhonung och vackra pistagenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Vispad getost med choklad & pistage

Ingredienser

6 portioner

Timjanshonung

1 dl  flytande honung
2 msk  färsk timjan

Vispad getost

2 dl  mjölk
300 g  getost (chèvretyp)
50 g  vit choklad

Garnering

50 g  mörk choklad
4 msk  hackade pistagenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsin och grapefrukt med pistagehonung & vaniljglass
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med getost, hallon, krutonger och pistagevinägrett
Betyg 3.4 av 5.
126 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yoghurt med honung, pistage & kardemumma
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillade snittar med vit getost
Betyg 2.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panerad brieost med honung och pistagenötter
Betyg 3.9 av 5.
18 personer har röstat
Under 30 min att tillaga