Vispad getost med choklad & pistage

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Vispad getost med choklad & pistage

Prova på en spännande dessert med detta recept på vispad getost med söt smak. Låt den lena ostcrèmen svalna innan du vispar den fluffig och fördelar i portionsglas. Dekorera med mörk choklad, mumsig timjanhonung och vackra pistagenötter.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009

Vispad getost med choklad & pistage

Ingredienser

6 portioner

Timjanshonung

1 dl  flytande honung
2 msk  färsk timjan

Vispad getost

2 dl  mjölk
300 g  getost (chèvretyp)
50 g  vit choklad

Garnering

50 g  mörk choklad
4 msk  hackade pistagenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Chèvrekräm
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Apelsin och grapefrukt med pistagehonung & vaniljglass
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bakad pumpa med pistagevinägrett, fårfiol och getost
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillade snittar med vit getost
Betyg 2.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Yoghurt med honung, pistage & kardemumma
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sallad med getost, hallon, krutonger och pistagevinägrett
Betyg 3.4 av 5.
126 personer har röstat
Under 30 min att tillaga