Vispad getost med choklad & pistage
![Vispad getost med choklad & pistage](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17677/cf_259/vispad_getost_med_choklad___pistage.jpg)
Prova på en spännande dessert med detta recept på vispad getost med söt smak. Låt den lena ostcrèmen svalna innan du vispar den fluffig och fördelar i portionsglas. Dekorera med mörk choklad, mumsig timjanhonung och vackra pistagenötter.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2009
![Vispad getost med choklad & pistage](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17677/cf_259/vispad_getost_med_choklad___pistage.jpg)
Ingredienser
6 portioner
Timjanshonung
1 dl flytande honung
2 msk färsk timjan
Vispad getost
2 dl mjölk
300 g getost (chèvretyp)
50 g vit choklad
Garnering
50 g mörk choklad
4 msk hackade pistagenötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer