Grillade snittar med vit getost

8
4
Grillade snittar med vit getost

Grillade snittar med vit getost smälter i munnen och är gudomligt gott. Röd lök, getost och honung är ett vinnande koncept. Du skär upp snittarna i trevliga munsbitar.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2007

Grillade snittar med vit getost

Ingredienser

4 portioner
4 skivor mörkt bröd
1/2 rödlök
4 skivor vit capri eller annan god fast getost
4 msk flytande honung

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: välj specialbröd som passar vid celiaki.
Gör mjölkfri: använd bröd utan mjölk och tofu i stället för getost.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Carina

2014-08-27

Ska göra dessa snittar när vi har "after work" med släkten nästa helg :)

Gudrun

2013-11-11

Låter toppengott måste prova med det snaraste.

Ann-christin

2007-09-11

Vilken lök???