Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillade snittar med vit getost

Grillade snittar med vit getost smälter i munnen och är gudomligt gott. Röd lök, getost och honung är ett vinnande koncept. Du skär upp snittarna i trevliga munsbitar.

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2007
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Lägg brödskivorna på en bakpappersklädd plåt. Skala och skiva löken, fördela på bröden. Lägg på osten. Ringla över honung.
  3. Gratinera i 5 minuter. Låt svalna något och dela brödskivorna i munsbitar.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: välj specialbröd som passar vid celiaki.
Gör mjölkfri: använd bröd utan mjölk och tofu i stället för getost.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 skivor mörkt bröd
  • 1/2 rödlök
  • 4 skivor vit capri eller annan god fast getost
  • 4 msk flytande honung
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer