Bakad pumpa med pistagevinägrett, fårfiol och getost
Ett charmigt recept på bakad pumpa med pistagevinägrett, fårfiol och getost. Receptet gör du av bland annat pumpa, vitlök, pistagenötter, äppelcidervinäger, fårfiol och getost. Passar bra att servera till fest!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2010
Ingredienser
4 portioner
1 kg pumpa t ex butternut eller hokkaido
3 vitlöksklyftor
2 1/2 msk olivolja
2 krm salt
1/2 krm peppar
Pistagevinägrett
60 g pistagenötter (naturella)
1 schalottenlök
1/2 dl hackad bladpersilja + några blad till garnering
2 msk äppelcidervinäger
1/2 dl olivolja
1 krm salt
1 krm peppar
Till servering
400 g fårfiol
150 g getost
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Toppen
Mattias
2018-05-02