Vispad brie med soltorkad tomat

Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vispad brie med soltorkad tomat

Snittar med kräm på brieost är perfekt som tilltugg till fördrinken eller plockmat. Vispa osten, lägg på knäckebröd och toppa med soltorkade tomater vända i balsamico. Ett gott möte mellan svenska och franska smaker att servera på festen.

Vispad brie med soltorkad tomat

Ingredienser

10 portioner
450 g mogen brieost
5 soltorkad tomat
2 msk crema di balsamico
4 msk skuren gräslök
knäckebröd till servering

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.19 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1166 KJ / 276 kCal
Fett16.6 g
Kolhydrater20.2 g
Protein10.4 g

Testa liknande recept

Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Cheeseburgare med brie, pestokräm och grillad sparris
Betyg 3.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammkorvswrap med brie och tapenad
Betyg 4.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rosmarinstekt nektarin med crema di balsamico och ädelost
Betyg 2.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Brieost med aprikosmarmelad
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Medelhavsburgare med kalkon och färskost
Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad