Vispad brie med soltorkad tomat

19
0
Vispad brie med soltorkad tomat

Snittar med kräm på brieost är perfekt som tilltugg till fördrinken eller plockmat. Vispa osten, lägg på knäckebröd och toppa med soltorkade tomater vända i balsamico. Ett gott möte mellan svenska och franska smaker att servera på festen.

Vispad brie med soltorkad tomat

Ingredienser

10 portioner
450 g mogen brieost
5 soltorkad tomat
2 msk crema di balsamico
4 msk skuren gräslök
knäckebröd till servering

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: lite brie kan ev tålas.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

19

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1166 KJ / 276 kCal
Fett 16.6 g
Kolhydrater 20.2 g
Protein 10.4 g
Läs mer om näringsvärden