Vispad brie med soltorkad tomat

Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
0
Vispad brie med soltorkad tomat

Snittar med kräm på brieost är perfekt som tilltugg till fördrinken eller plockmat. Vispa osten, lägg på knäckebröd och toppa med soltorkade tomater vända i balsamico. Ett gott möte mellan svenska och franska smaker att servera på festen.

Vispad brie med soltorkad tomat

Ingredienser

10 portioner
450 g  mogen brieost
5   soltorkad tomat
2 msk  crema di balsamico
4 msk  skuren gräslök
knäckebröd till servering

För alla

Rätten innehåller mjölkprotein men är fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: lite brie kan ev tålas.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1166 KJ / 276 kCal
Fett16.6 g
Kolhydrater20.2 g
Protein10.4 g

Testa liknande recept

Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cheeseburgare med brie, pestokräm och grillad sparris
Betyg 3.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorvswrap med brie och tapenad
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad brieost med plommon, timjan, nötter och honung
Betyg 4.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostade hasselnötter med honung och brieost
Betyg 3 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Norrländsk duo2 – grillat tunnbröd med hjortron och brie
Betyg 3.6 av 5.
31 personer har röstat
Under 30 min att tillaga