Vinkokta fänkålsmusslor

Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vinkokta fänkålsmusslor

Elegant och mycket tilltalande vinkokta fänkålsmusslor. Vitlök, vin, morot, fänkål och kryddor ger musslorna en fantastisk smak! Servera soppan med ett gott bröd!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Vinkokta fänkålsmusslor

Ingredienser

4 portioner
ca 1 kg blåmusslor
2 vitlöksklyftor
1 morot
1/2 fänkål
1 msk smör eller olja
2 dl torrt vitt vin
2 dl vatten
1/2 tsk salt
ev 2 dl vispgrädde

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Ångkokta musslor med körvel
    Betyg 2.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Musslor med fänkål
    Betyg 4.9 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Musslor med saffran och fänkål
    Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pumpasoppa med blåmusslor och räkor
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Moules à la crème
    Betyg 4.7 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad