Vinkokt skinka med örter - Tips vid tidsbrist

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Vinkokt skinka med örter - Tips vid tidsbrist

Vinkokt skinka med örter, ett vinnande koncept som ger en ljuvlig smak av skinkan. Marinera skinkan i vitt vin tillsammans med härliga örter som timjan, rosmarin och persilja. Passar bra såväl till vardag som till fest.

Vinkokt skinka med örter - Tips vid tidsbrist

Ingredienser

4 portioner
800 g  kokt skinka (i tunna skivor)
1/2 dl  vitt vin
1/2 dl  olja
1 msk  hackad timjan
1 msk  hackad rosmarin
1 msk  hackad persilja
2 krm  peppar

Till servering

kokt potatis
lätt crème fraiche
fransk senap
blandsallad

För alla

Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Thailändsk sallad med olika fiskar
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kräftpaj med nötter
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Citronmarinerad kycklingfilé
Betyg 3 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Marinerad böckling med senapsdressing
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosmarinstekt kalkonschnitzel
Betyg 2.7 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rosmarin- och crème fraichestuvade svartrötter
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga