Rosmarinstekt kalkonschnitzel
Stek kalkonschnitzel i rosmarin och njut av de ljuvliga smakerna som uppstår! Servera schnitzeln tillsammans med en smarrig örtsås beståendes av curry, crème fraiche, basilika och italiensk salladskrydda.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2006
Ingredienser
4 portioner
4 msk smör
1 1/2 dl grovklippt färsk rosmarin
4 kalkonschnitzlar (4 st motsvarar ca 600 g) alt kalkonbröst (4 schnizlar motsvarar 2 bröst)
1 tsk italiensk salladskrydda
1 tsk salt
2 krm peppar
Örtsås
1 burk crème fraiche
1 tsk curry
1 tsk italiensk salladskrydda
4/5 dl grovklippt dragon, oregano och basilika
Till servering
blandsallad
körsbärstomater
chèvre
balsamvinäger
olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Schnitzeln var av kalkonlår, stavningsprogrammet tyckte inte som jag förut...
Lena
2018-08-03Jättegod middag! Hade schnitzel av kalkonkött.. mört fint och smakrikt.
Lena
2018-08-03