Vindoftande tagliatelle med räkor och dill

Vindoftande medelhavsinspirerad tagliatelle med räkor och dill. Parmesanost, avokado och fänkål ger ett annorlunda inslag. Utsökt rätt som i all enkelhet blir fulländad genom smakfulla råvaror.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2007

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stJättegod!
Vibeke
Fina avvägda smaker.
Tord sune
Blev bjuden på detta av en väninna. Gott! Har själv gjort det en gång, utan fänkål, men kände att den behövs för att "bryta" smaken.
Kerstin
Det här var inte alls gott. Varm avocado smakade INTE bra och passade inte alls in med de andra smakerna. Väldigt mystisk rätt.
Camilla
Näringsinnehåll?
Katarina
Jag bjöd på det här vid en tjejmiddag det var mycket uppskattat och väldigt gott. Det blev lite sås så jag hade i en matlagningsgrädde det blev jätte bra.
Therése