Viltwrap med viltost

2
0
Viltwrap med viltost

Varma wraps med krispiga grönsaker, krämig viltost och så lite riven pepparrot för att pigga upp det lite extra. Lika perfekta framför TV:n som på picknick-filten. Och nämnde vi att de tillagas i ett nafs? På 10 minuter så är det klart!

Viltwrap med viltost

Ingredienser

4 portioner
1 msk smör
2 förp renskav (à 240 g)
1 förp mjukost vilt (à 275 g)
4 tunnbröd
1 påse mâchesallad (à 65 g)
1 rå, tunt hyvlad polkabeta
2 färdigkokta, tunt hyvlade rödbetor
1/2 strimlad rödlök

Vid servering

1 msk färsk riven pepparrot

För alla

Kontrollera noga innehållet i mjukosten.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.Recept och bild i samarbete med Kavli.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2770 KJ / 662 kCal
Fett 36 g
Salt 4 g
Kolhydrater 39 g
Protein 45 g
Läs mer om näringsvärden