UNDER 15 MIN | Enkel

Viltwrap med viltost

Varma wraps med krispiga grönsaker, krämig viltost och så lite riven pepparrot för att pigga upp det lite extra. Lika perfekta framför TV:n som på picknick-filten. Och nämnde vi att de tillagas i ett nafs? På 10 minuter så är det klart!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Hetta upp smör i en stekpanna och stek skaven, dra isär så att det blir mindre bitar.
  2. Blanda ner mjukost, spara ca 4 msk (för 4 port) för topping, och ställ stekpannan åt sidan.
  3. Lägg upp fyra tunnbröd på tallrikar och lägg på sallad, skav och resten av grönsakerna.
  4. Vid servering: Toppa med mjukost och färskriven pepparrot.

För alla

Kontrollera noga innehållet i mjukosten.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Recept och bild i samarbete med Kavli.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 msk smör
  • 2 förp renskav (à 240 g)
  • 1 förp mjukost vilt (à 275 g)
  • 4 tunnbröd
  • 1 påse mâchesallad (à 65 g)
  • 1 rå, tunt hyvlad polkabeta
  • 2 färdigkokta, tunt hyvlade rödbetor
  • 1/2 strimlad rödlök
Vid servering
  • 1 msk färsk riven pepparrot

Näringsvärde
Per portion

Energi 2770 kJ / 662 kCal