Viltwrap med viltost

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Viltwrap med viltost

Varma wraps med krispiga grönsaker, krämig viltost och så lite riven pepparrot för att pigga upp det lite extra. Lika perfekta framför TV:n som på picknick-filten. Och nämnde vi att de tillagas i ett nafs? På 10 minuter så är det klart!

Viltwrap med viltost

Ingredienser

4 portioner
1 msk  smör
2   förp renskav (à 240 g)
1   förp mjukost vilt (à 275 g)
4   tunnbröd
1   påse mâchesallad (à 65 g)
1   rå, tunt hyvlad polkabeta
2   färdigkokta, tunt hyvlade rödbetor
1/2   strimlad rödlök

Vid servering

1 msk  färsk riven pepparrot

För alla

Kontrollera noga innehållet i mjukosten.
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.Recept och bild i samarbete med Kavli.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2770 KJ / 662 kCal
Fett36 g
Salt4 g
Kolhydrater39 g
Protein45 g

Testa liknande recept

Mac n' cheese med mjukost
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortillapizza med skinkost
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Morotssoppa med mildost
Betyg 3.9 av 5.
23 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Enkla enchiladas med paprikaost
Betyg 4.1 av 5.
16 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Enkel laxpasta
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kanelsnurror med äpplen
Betyg 4.1 av 5.
87 personer har röstat
Över 60 min att tillaga