Viltwrap med viltost
Varma wraps med krispiga grönsaker, krämig viltost och så lite riven pepparrot för att pigga upp det lite extra. Lika perfekta framför TV:n som på picknick-filten. Och nämnde vi att de tillagas i ett nafs? På 10 minuter så är det klart!
Ingredienser
4 portioner
1 msk smör
2 förp renskav (à 240 g)
1 förp mjukost vilt (à 275 g)
4 tunnbröd
1 påse mâchesallad (à 65 g)
1 rå, tunt hyvlad polkabeta
2 färdigkokta, tunt hyvlade rödbetor
1/2 strimlad rödlök
Vid servering
1 msk färsk riven pepparrot
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2770 KJ / 662 kCal
Fett36 g
Salt4 g
Kolhydrater39 g
Protein45 g
Kommentarer