Viltskavsgryta med gröna ärtor
En krämig viltskavsgryta borde man äta oftare. Låt köttet kokas i en grytbas gjord på grädde, mjölk, majsstärkelse, soja och kryddor, och ät den ihop med kokt potatis och lite gröna ärtor. Strö sen lite hackad gräslök över tallriken, det tillför både smak och skapar en fin rätt att titta på.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2021
Ingredienser
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde och mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden och mjölkdrycken mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer