Viltpannbiffar med gräslökspasta och tomatröra
Gott recept på pannbiffar med en härlig viltsmak och en mumsig röra av tomater och rödlök som du tillagar på ungefär 45 minuter. Servera viltpannbiffarna med gräslökspastan och tomatröran på sidan om.
Ingredienser
4 portioner
500 g viltfärs
1 hackad gul lök
1 ägg
1 dl mjölk
400 g tagliatelle
1 knippe gräslök
1 dl vispgrädde
Tomatröra
4 tomater
1 strimlad rödlök
4 msk solrosolja
1 msk vinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag tror att det är bättre med "tilläggen". Blir inte biffarna lite torra utan rivet bröd i smeten? Hur tjocka skall biffarna vara enligt dig och hur länge steker du?
Katalin
2006-07-16Om man vill ha starkare "viltsmak" kan man med fördel lägga till 5 krossade enbär (och 100 g blandsvamp) i färsen.
Olav
2002-10-27