Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Viltpannbiffar med gräslökspasta och tomatröra

Gott recept på pannbiffar med en härlig viltsmak och en mumsig röra av tomater och rödlök som du tillagar på ungefär 45 minuter. Servera viltpannbiffarna med gräslökspastan och tomatröran på sidan om.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Löken till biffarna steks i smör och blandas med färs, ägg, mjölk, salt och vitpeppar till en jämn färs. Av färsen formas 8 biffar som steks i smör (för 4 port).
  2. Pastan kokas al dente i saltat vatten och hälls av. Gräslöken och grädden tillsätts. Det hela kokas upp.
  3. Tomatröra: Tomaterna skärs i mindre bitar och blandas med rödlöken, oljan och vinägern. Saltas och peppras. Biffarna läggs på tallrik, pastan och tomatröran vid sidan om.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 500 g viltfärs
  • 1 hackad gul lök
  • 1 ägg
  • 1 dl mjölk
  • 400 g tagliatelle
  • 1 knippe gräslök
  • 1 dl vispgrädde
Tomatröra
  • 4 tomater
  • 1 strimlad rödlök
  • 4 msk solrosolja
  • 1 msk vinäger
Lägg till i inköpslistan