Viltmarinerad kyckling

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Viltmarinerad kyckling

Den perfekta kycklingen till buffén. Kycklingen ligger i en viltinspirerad marinad med senap, balsamvinäger och enbär. Går lika bra att servera varm som kall. Lätt att förbereda och kan med fördel tillagas dagen före.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Viltmarinerad kyckling

Ingredienser

10 portioner
10 kycklingfiléer
2 tsk salt
1/2 tsk malen vitpeppar
1 - 2 msk smör

Dressing

2 msk senap
4 msk rapsolja
1 msk balsamvinäger
2 msk vatten
1 tsk krossade enbär
1 tsk torkad timjan
1/2 dl hackat kryddgrönt av timjan, gräslök och persilja

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Rekommenderar starkt.Bra bjudmat.

Meliha

2012-09-28

Jag kan verkligen rekommendera denna rätt som är lätt att göra i ordning i förväg. God tillsammans med pastasallad och tzatsiki.

Katarina

2007-08-20

Testa liknande recept

Tjälknöl
Betyg 3.8 av 5.231 personer har röstat
Receptet har 39 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Viltbiffar med enbärsstekta rotfrukter
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddstekt oxfilé med rödvinssky
Betyg 4 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt älginnanlår med blandsvamp
Betyg 4.4 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kall soppa på rostade tomater
Betyg 2.9 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Nobissill
Betyg 2.7 av 5.29 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad