Viltmarinerad kyckling

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Viltmarinerad kyckling

Den perfekta kycklingen till buffén. Kycklingen ligger i en viltinspirerad marinad med senap, balsamvinäger och enbär. Går lika bra att servera varm som kall. Lätt att förbereda och kan med fördel tillagas dagen före.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Viltmarinerad kyckling

Ingredienser

10 portioner
10 kycklingfiléer
2 tsk salt
1/2 tsk malen vitpeppar
1 - 2 msk smör

Dressing

2 msk senap
4 msk rapsolja
1 msk balsamvinäger
2 msk vatten
1 tsk krossade enbär
1 tsk torkad timjan
1/2 dl hackat kryddgrönt av timjan, gräslök och persilja

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Rekommenderar starkt.Bra bjudmat.

    Meliha

  • Jag kan verkligen rekommendera denna rätt som är lätt att göra i ordning i förväg. God tillsammans med pastasallad och tzatsiki.

    Katarina

Testa liknande recept

  • Tjälknöl
    Betyg 3.8 av 5.241 personer har röstat
    Receptet har 40 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nobissill
    Betyg 2.7 av 5.29 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Romanesco med senap och salvia
    Betyg 4.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt älginnanlår med blandsvamp
    Betyg 4.4 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad