Viltmarinerad kyckling

Betyg 3.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Viltmarinerad kyckling

Den perfekta kycklingen till buffén. Kycklingen ligger i en viltinspirerad marinad med senap, balsamvinäger och enbär. Går lika bra att servera varm som kall. Lätt att förbereda och kan med fördel tillagas dagen före.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2002

Viltmarinerad kyckling

Ingredienser

10 portioner
10 kycklingfiléer
2 tsk salt
1/2 tsk malen vitpeppar
1 - 2 msk smör

Dressing

2 msk senap
4 msk rapsolja
1 msk balsamvinäger
2 msk vatten
1 tsk krossade enbär
1 tsk torkad timjan
1/2 dl hackat kryddgrönt av timjan, gräslök och persilja

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Rekommenderar starkt.Bra bjudmat.

    Meliha

  • Jag kan verkligen rekommendera denna rätt som är lätt att göra i ordning i förväg. God tillsammans med pastasallad och tzatsiki.

    Katarina

Testa liknande recept

Kall senapssås
Betyg 2.5 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tjälknöl
Betyg 3.8 av 5.235 personer har röstat
Receptet har 39 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sill-sushi
Betyg 2.1 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Gratinerad getost på bädd av äpple & ruccola
Betyg 4.4 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 8 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt älginnanlår med blandsvamp
Betyg 4.4 av 5.34 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Enbärsstekt fläskytterfilè med senapsstuvad surkål
Betyg 3.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad