Romanesco med senap och salvia

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Romanesco med senap och salvia

Romanesco eller broccoli som vi ofta kallar det kokas och smaksätts sedan med en marinad av senap, salvia, balsamvinäger och peppar. Efter romanescon fått dra sig 30 minuter i marinaden är den färdig att servera med smörstekta salviablad.

Romanesco med senap och salvia

Ingredienser

6 portioner
1   romanescohuvud
1 1/2 msk  grov senap
1/2 msk  balsamvinäger
2 msk  olivolja
salt och peppar
salvia

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskfärsbiffar med senapsgräddfil
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapsgriljerad tofu
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Baconlindad korv med potatis- och äppelfräs
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ört- och vitlökssalt
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kyckling med ris och broccoli
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga