Romanesco med senap och salvia

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Romanesco med senap och salvia

Romanesco eller broccoli som vi ofta kallar det kokas och smaksätts sedan med en marinad av senap, salvia, balsamvinäger och peppar. Efter romanescon fått dra sig 30 minuter i marinaden är den färdig att servera med smörstekta salviablad.

Romanesco med senap och salvia

Ingredienser

6 portioner
1 romanescohuvud
1 1/2 msk grov senap
1/2 msk balsamvinäger
2 msk olivolja
salt
peppar
salvia

Gör så här

00:30:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fiskfärsbiffar med senapsgräddfil
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Mandelpotatis med balsamvinägerstekt fläsk
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Senapsgriljerad tofu
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Baconlindad korv med potatis- och äppelfräs
Betyg 4.3 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kyckling med ris och broccoli
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetssallad med fetaost & senapssås
Betyg 4.4 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad