Viltgryta med kummin

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Viltgryta med kummin

Den mustiga viltgrytan är perfekt att bjuda på en regnig höstkväll. Köttet får suga åt sig smak från lök, paprika och kummin i en blandning av öl och grädde. Ättiksgurka och pressad potatis kompletterar rätten på ett ypperligt sätt.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 1997

En tom tallrik med bestick och en grön kvist

Ingredienser

6 portioner
ca 1 kg viltkött av rostbiff, fransyska eller innanlår
1 gul lök
1 rödlök
1 gul paprika
1 röd paprika
smör eller margarin till stekning
1 msk paprikapulver
1/2 tsk krossade kumminfrön
1 tsk salt
nymald svartpeppar
1 1/2 dl öl
1 msk majsstärkelse
ca 1 1/2 dl vispgrädde

Gör så här

00:20:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Omöjligt att såna här styckdetaljer ska bräseras under en timma. Räkna med några timmar för mört kött! Måste stå fel i receptet!

    Cecilia

Testa liknande recept

  • Het fläskcurry
    Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Mustig gulasch på högrev och potatis
    Betyg 4.7 av 5.680 personer har röstat
    Receptet har 179 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad