Läcker och nyttig rödbetssallad med fetaost och senapssås. God och mättande som lättare lunch eller som tillbehör till kött eller fisk. Med sina vackra färg, sin uppfriskande smak och sitt nyttiga innehåll gör salladen succé även på festbordet.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt fetaosten mot tofu eller annat mjölkfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Barbro! Visst kan du läsa och kommentera på andras kommentarer! Men tyvärr har inte alla recept fått kommentarer och just detta var du först med att lämna kommentar på. Vi tar tacksamt emot fler kommentarer på våra recept! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2015-05-15Glömde... Varför kan man inte läsa andras kommentarer om recepten? Det vore intressant!
Barbro
2015-05-15Lagade detta igår, jättegott, men jag lät löken dra i såsen tillsammans med betorna. Löken blev lite "picklad" och inte så skarp i smaken.
Barbro
2015-05-15