Det här är en mustig, välsmakande gryta på viltkött med karljohanssvamp, vilket ger en italiensk tvist på köttgrytan. Genom att använda ett fruktigt vin att koka köttet i, och tillsätta bland annat balsamvinäger, rosmarin, timjan och persilja, blir viltgrytan rik på många olika smaker.
Ett recept från:
Buffé
nr 10,
2012
Fri från gluten om glutenfri specialpasta bjuds till.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett och kontrollera innehållet i fonden.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett och kontrollera innehållet i fonden.
Gör äggfri: kontrollera innehållet i fonden och bjud med pasta fri från ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mitra
2022-04-24Det kändes som att man behöver lite redning till denna. Köttet blev mört men det blev lite rinnigt med grytan.
Glenn
2020-10-17Mycket gott. Nu när vi skall göra grytan för andra gången så byter vi ut gnocchi mot kokt potatis och serverar med en klick creme fraiche.
Raine
2020-10-04Mycket god gryta. Lagade det på hjort. Köttet blev så mört att en tandlös kunde äta det. Rätten var komplett i sig själv. Jag kände inga behov av att trixa ellee göra tillägg till den. En kryddig och nustig italienare var en perfekt måltidsdryck.