Viltconsommé med svampfyllda ravioli

Betyg 3.3 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Viltconsommé med svampfyllda ravioli

Viltconsommé, eller soppa på fond av vilt och rotsaker, är tillsammans med färsk, svampfylld ravioli en smakrik förrätt eller middag som passar helgen. Raviolin serverar du på en bädd av savoykål med tryffelolja och den goda consommén ovanpå.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Viltconsommé med svampfyllda ravioli

Ingredienser

4 portioner

Consommé

1 morot
1 gul lök
100 g rotselleri
1/2 purjolök
2 msk rapsolja
10 dl viltfond (konc viltfond + vatten)
salt
peppar
sherry till smaksättning

Svampfyllda ravioli med kål

400 g svampfyllda färska ravioliknyten
1 litet huvud savoykål (à 300 g)
1 msk smör
1 msk tryffelolja eller god olivolja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Varm viltbuljong
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatis- och selleripuré med tryffel
    Betyg 4.2 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Provensalsk rotfruktssoppa
    Betyg 3.9 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörstekt savoykål
    Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Nudelsoppa med pak soi och tomat
    0 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad