Vildsvinsravioli med kantareller och salviasmör

Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Vildsvinsravioli med kantareller och salviasmör

Hemlagad ravioli med vildsvinsfärs och brynt salviasmör blir en lyxig middag. Detta recept med vildsvin går att göra på både färsk och fryst färs.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2025

En rustik tallrik med hög kant med hemmagjorda ravioli toppade med friterad salvia och stekta kantareller.

Ingredienser

4 portioner

Pasta

400 g vetemjöl (tipo 00)
4 ägg (stora)

Fyllning

2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
300 g vildsvinsfärs (tinad)
1 dl riven parmesan
1/2 dl vatten
1 tsk salt
2 krm peppar

Kantareller

300 g kantareller
150 g smör
20 salviablad
1 krm fänkålsfrö
1 citron (2 tsk rivet skal, för 4 port)

Gör så här

00:05:00
00:30:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Hej! Ska man steka färsen innan man lägger in i knytena? Tack!

    Carolina

    Hej Carolina! Det behövs inte eftersom den blir tillagad när du kokar raviolin. Hoppas det smakar! Vänliga hälsningar Tove

    ICA-köket

Näringsvärde per portion

Energi3793 KJ / 906 kCal
Fett47 g
Salt2.6 g
Kolhydrater81 g
Protein36 g

Testa liknande recept

  • Viltgryta
    Betyg 3.4 av 5.181 personer har röstat
    Receptet har 22 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Smörstekta kantareller
    Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Syltad lök och svamp
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kantarellfräs
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vispat kantarellsmör
    Betyg 3.2 av 5.31 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad