Vildris- och bönsallad
![Vildris- och bönsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En stadig och smakrik bönsallad med vildris i en syrlig senapsvinägrett. Vildris- och bönsallad äter du som den är, med ett bröd till eller med en bit rökt lax.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002
![Vildris- och bönsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 paket vildrismix (à 250 g)
1 burk röda bönor (à 400 g)
200 g färska gröna bönor eller frysta
1 halv gurka
3 salladslökar
Senapsvinägrett
2 msk fransk osötad senap
1 pressad vitlöksklyfta
juice av 1/2 citron
4 msk olivolja
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer