Vildris- och bönsallad

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Vildris- och bönsallad

En stadig och smakrik bönsallad med vildris i en syrlig senapsvinägrett. Vildris- och bönsallad äter du som den är, med ett bröd till eller med en bit rökt lax.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Vildris- och bönsallad

Ingredienser

8 portioner
1 paket vildrismix (à 250 g)
1 burk röda bönor (à 400 g)
200 g färska gröna bönor eller frysta
1 halv gurka
3 salladslökar

Senapsvinägrett

2 msk fransk osötad senap
1 pressad vitlöksklyfta
juice av 1/2 citron
4 msk olivolja
salt
peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Matig bondsallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Korvsallad
Betyg 3.5 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bönsallad med lönnsirap och chèvre
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokado- och bönsallad med fetaost
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Majs- och bönbiffar
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Färgglad bönsallad
Betyg 3.9 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga