Vildris- och bönsallad

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Vildris- och bönsallad

En stadig och smakrik bönsallad med vildris i en syrlig senapsvinägrett. Vildris- och bönsallad äter du som den är, med ett bröd till eller med en bit rökt lax.

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Vildris- och bönsallad

Ingredienser

8 portioner
1   paket vildrismix (à 250 g)
1   burk röda bönor (à 400 g)
200 g  färska gröna bönor eller frysta
1   halv gurka
3   salladslökar

Senapsvinägrett

2 msk  fransk osötad senap
1   pressad vitlöksklyfta
juice av 1/2   citron
4 msk  olivolja
salt och peppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Korvsallad
Betyg 4 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matig bondsallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bönsallad med lönnsirap och chèvre
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Avokado- och bönsallad med fetaost
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Majs- och bönbiffar
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Quesadilla med böncrème och gurk- och majssalsa
Betyg 4.6 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga