Vilda norrlandskotletter är ett lättlagat och gott alternativ till din vardagsmiddag. Fläskkotletterna steks och serveras sedan med kokt potatis och en underbar sås tillagad av grädde, timjan, vitt vin, crème fraiche och enbär.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2000
Kontrollera ingrediensförteckningnen på buljongen. Fri från ägg.
Gör glutenfri: ersätt mjöl med majsstärkelse.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche och grädde.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), använd ris-, havre- eller soja baserad ersättningsprodukt istället för grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karin
2003-11-01Världens godaste sås, jag har även använt den till lammstek!
Rosie
2003-07-28OBS det står inte mängden på grädde och vetemjöl i sås receptet.