Vietnamesisk nudelwrap i sallad

Betyg 3.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Vietnamesisk nudelwrap i sallad

Vietnamesisk nudelwrap i sallad är en snabblagad, het och sötsyrlig rätt med spännande smaker av färsk mynta, lime, spansk peppar och ingefära. Fyll dina salladswrap med godsaker som strimlade kycklingfiléer, morötter, pumpafrön, risnudlar och böngroddar och servera med lite soja. Klart på under 30 minuter!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2013

Vietnamesisk nudelwrap i sallad

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer
salt
svartpeppar
2 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
2 morötter
3 salladslökar
1 spansk peppar
1 msk finriven färsk ingefära
1/2 gurka
250 g risnudlar
280 g böngroddar
1 lime
1 tsk flytande honung
1 dl pumpafrö
1 kruka färsk mynta
1 isbergssallad

Till servering

soja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2529 KJ / 606 kCal
Fett17 g
Kolhydrater65.5 g
Protein44.1 g

Testa liknande recept

  • Vietnamesisk pho med biff
    Betyg 4.3 av 5.109 personer har röstat
    Receptet har 12 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt vit fisk med ingefära och dill
    Betyg 4.3 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pad thai med räkor
    Betyg 3.7 av 5.19 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad