Victorias dinkelbaguetter

Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Victorias dinkelbaguetter

Baguetter på dinkelmjöl med fullkorn och krispiga pumpakärnor är ett fantastiskt gott bröd som du kan servera till maten. Baguetterna får vid gräddning en underbart krispig utsida med vackert gyllenbrun färg.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2010

Victorias dinkelbaguetter

Ingredienser

3 bröd
6 dl kallt vatten
25 g jäst
9 dl vetemjöl
6 dl dinkelmjöl med fullkorn
2 1/2 tsk salt
1 1/2 dl pumpakärnor och/ eller solrosfrön

Gör så här

00:05:00
00:10:00
02:00:00
00:25:00
00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Ett mycket bra recept, jätte goda baguetter, lätt att baka, kan ta vilka frön el. kärnor , nötter, russin som man tycker om.

    Ing-marie

Testa liknande recept

  • Surdegsformbröd
    Betyg 4.6 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dinkel- och morotsfrallor
    Betyg 3.5 av 5.59 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillade parmesanbröd
    Betyg 5 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Grillad focaccia
    Betyg 2.7 av 5.38 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Dinkelbröd med frukt och nötter
    Betyg 4.7 av 5.246 personer har röstat
    Receptet har 65 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Bovetelimpa med aprikoser & frön
    Betyg 4 av 5.41 personer har röstat
    Receptet har 10 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad