Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Vetelevain med sojafärs, grönsaker och sojamajonnäs

Det handlar om att unna sig. Så varför inte unna dig en vego levainmacka? Vi börjar med smaskig sojamajonnäs, stekt zucchini, lök och sojabönor. Och som grädde på moset toppar vi med saftig sojafärs.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Rör ihop majonnäs och soja.
  2. Skala och hacka löken. Skär zucchinin i ca 1cm stora tärningar.
  3. Stek lök och zucchini i oljan i en het stekpanna tills löken börjar få färg. Tillsätt sojabönor och sojafärs och stek ca 2 minuter. Smaka av med salt och peppar.
  4. Rosta bröden och bred på sojamajonnäs. Lägg på mâchesallad och sojafärssteket.

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein) och sojafärsen.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 dl majonnäs
  • 2 msk japansk soja
  • 1 rödlök
  • ca 350 g zucchini
  • 1 msk olja
  • 125 g frysta sojabönor
  • 175 g sojafärs
  • salt och svartpeppar
  • 8 skivor vetelevain
  • 65 g machésallad
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer