Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Panzanella, känn på det ordet! Det är en toscansk sallad som ligger skönt på tungan och är smaskig att äta. Huvudattraktionerna i den här är tzatziki och inkokt lax. Men oliverna, levainbrödet och de andra ingredienserna spelar viktiga biroller. Laga den snabbt, njut långsamt!

Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Ingredienser

4 portioner
1   rödlök
250 g  körsbärstomater
2 dl  svarta urkärnade oliver
1   citron
1 dl  olivolja
8   skivor vetelevain
2 msk  hackad persilja
salt och peppar
500 g  inkokt eller varmrökt lax
2 dl  tzatziki

Till servering

blandsallad

För alla

Kontrollera noga innehållet i tzatzikin (kan innehålla ägg).
I övrigt fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Macka med kryddkorv och råkostsallad
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumiburgare med vit böntzatziki
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödswrap med potatissallad och gravad lax
Betyg 3.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Subs med lax- och avokadoröra
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vetelevain med sojafärs, grönsaker och sojamajonnäs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegosnitsare
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga