Panzanella med inkokt lax och tzatziki

0
0
Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Panzanella, känn på det ordet! Det är en toscansk sallad som ligger skönt på tungan och är smaskig att äta. Huvudattraktionerna i den här är tzatziki och inkokt lax. Men oliverna, levainbrödet och de andra ingredienserna spelar viktiga biroller. Laga den snabbt, njut långsamt!

Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
250 g körsbärstomater
2 dl svarta urkärnade oliver
1 citron
1 dl olivolja
8 skivor vetelevain
2 msk hackad persilja
salt och peppar
500 g inkokt eller varmrökt lax
2 dl tzatziki

Till servering

blandsallad

För alla

Kontrollera noga innehållet i tzatzikin (kan innehålla ägg).
I övrigt fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer