Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Panzanella, känn på det ordet! Det är en toscansk sallad som ligger skönt på tungan och är smaskig att äta. Huvudattraktionerna i den här är tzatziki och inkokt lax. Men oliverna, levainbrödet och de andra ingredienserna spelar viktiga biroller. Laga den snabbt, njut långsamt!

Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
250 g körsbärstomater
2 dl svarta urkärnade oliver
1 citron
1 dl olivolja
8 skivor vetelevain
2 msk hackad persilja
salt
peppar
500 g inkokt eller varmrökt lax
2 dl tzatziki

Till servering

blandsallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Macka med kryddkorv och råkostsallad
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halloumiburgare med vit böntzatziki
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegosnitsare
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vetelevain med sojafärs, grönsaker och sojamajonnäs
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Päronpizza med kolasås och pinjenötter
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tonfiskburgare med grönsaksstavar
Betyg 3.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga