Panzanella med inkokt lax och tzatziki

0
0
Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Panzanella, känn på det ordet! Det är en toscansk sallad som ligger skönt på tungan och är smaskig att äta. Huvudattraktionerna i den här är tzatziki och inkokt lax. Men oliverna, levainbrödet och de andra ingredienserna spelar viktiga biroller. Laga den snabbt, njut långsamt!

Skriv ut
Panzanella med inkokt lax och tzatziki

Ingredienser

4 portioner
1
rödlök
250 g
körsbärstomater
2 dl
svarta urkärnade oliver
1
citron
1 dl
olivolja
8
skivor vetelevain
2 msk
hackad persilja
-
salt och peppar
500 g
inkokt eller varmrökt lax
2 dl
tzatziki

Till servering

blandsallad

För alla

Kontrollera noga innehållet i tzatzikin (kan innehålla ägg).
I övrigt fri från ägg men innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept