Vetebullar är ett bra recept på klassiska bullar som du fyller med kanel eller kardemumma. Degen och bullarna jäses i två omgångar. Låt bullarna kallna under en bakduk innan servering.
Ingredienser
40 st
100
g
mjölkfritt margarin
5
dl
havredryck
50
g
jäst
1/2
tsk
salt
1 - 1 1/4
dl
socker
1
tsk
finstött kardemumma
ca 13
dl
vetemjöl
Fyllning
100
g
mjölkfritt margarin
1
dl
socker
2
tsk
malen kanel eller kardemumma
Pensling
1
ägg
Garnerning
pärlsocker
mandel
Gör så här
Har du lagat receptet?
Historik (0)
Vad tyckte du om receptet?
17
2 st
Kommentarer
Felicia
2009-06-07
ska det vara 1,3 DL mjöl? låter lite
Annika
2002-09-16
Pensla bullarna med vatten istället för uppvispat ägg, så blir receptet perfekt för ägg och mjölk- allergiker
Kommentarer
Felicia
2009-06-07ska det vara 1,3 DL mjöl? låter lite
Annika
2002-09-16Pensla bullarna med vatten istället för uppvispat ägg, så blir receptet perfekt för ägg och mjölk- allergiker