Gyrosrulle med pommes frites
Gyrosrulle - hur gott? Stek färdig gyroskebab gjord på fläskkött, rulla in i kebabrullebröd tillsammans med nygjorda pommes frites, tomat, lök och feferoni. Och självklart några goda såser, het och mild kebabsås är ett måste. Så gott!
Ingredienser
2-3 portioner
ca 1/2 förp pommes frites (à 1 kg)
1 rödlök
2 tomater
ca 4 feferoni
ev 1/2 kruka persilja
2 förp kebab (gärna gyroskebab, à 275 g)
4 kebabrullebröd (stora)
Till servering
kebabsås (gärna både het och mild)
limeklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
De som skriver att det Baraks hel och halvfabrikat om detta recept KAN inte tänka utanför sina snäva ramar. Kött till Gyros är enkel att tillaga själv. Brödet tar 30-40 min att svänga ihop själv och går bra långt i förväg.
Rolf
2024-11-06Säkert jättegott men varför kalla detta ett recept?! Bara hel- och halvfabrikat… Suck!
Cecilia
2024-08-22