Gyrosrulle med pommes frites

Gyrosrulle - hur gott? Stek färdig gyroskebab gjord på fläskkött, rulla in i kebabrullebröd tillsammans med nygjorda pommes frites, tomat, lök och feferoni. Och självklart några goda såser, het och mild kebabsås är ett måste. Så gott!

Ingredienser
2-3 portioner
ca 1/2 förp pommes frites (à 1 kg)
1 rödlök
2 tomater
ca 4 feferoni
ev 1/2 kruka persilja
2 förp kebab (gärna gyroskebab, à 275 g)
4 kebabrullebröd (stora)
Till servering
kebabsås (gärna både het och mild)
limeklyftor
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Schysst käks gyros och såser... mmmmmm..
Emma karin
2025-03-16De som skriver att det Baraks hel och halvfabrikat om detta recept KAN inte tänka utanför sina snäva ramar. Kött till Gyros är enkel att tillaga själv. Brödet tar 30-40 min att svänga ihop själv och går bra långt i förväg.
Rolf
2024-11-06Säkert jättegott men varför kalla detta ett recept?! Bara hel- och halvfabrikat… Suck!
Cecilia
2024-08-22