Vegogratäng à la ginger

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Vegogratäng à la ginger

Vegogratäng à la ginger är en gratäng utöver det vanliga. Vattenkastanjer, majs, ärter och champinjoner gör gratängen matig, brödet ger den en härlig konsistens och ingefäran gör gratängen fulländad och överraskande god!

Vegogratäng à la ginger

Ingredienser

4 portioner
1   burk vattenkastanjer (à 227 g)
1   burk minimajs (à 425 g)
1   burk ärtor (à 410 g)
1   burk champinjoner i bitar (à 184 g)
1   burk champinjonsoppa (à 295 g)
1 1/2 dl  mjölk
4   skivor formfranska
1 msk  färskriven ingefära (1 msk motsvarar ca 1 tsk mald)
2 msk  hackad färsk eller fryst persilja
2 msk  smör eller margarin

Gör så här

Tips

Vill man göra gratängen mer matig går det bra att lägga kokt ris eller pasta i botten på formen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nudelpanna med lövbiff
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Strimmelbog sweet and sour
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön riswok
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön och gul wok
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chèvre chaud pesto
Betyg 2.6 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kasslergratäng med majs och tomatsås
Betyg 4.2 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga