Vegogratäng à la ginger

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Vegogratäng à la ginger

Vegogratäng à la ginger är en gratäng utöver det vanliga. Vattenkastanjer, majs, ärter och champinjoner gör gratängen matig, brödet ger den en härlig konsistens och ingefäran gör gratängen fulländad och överraskande god!

Vegogratäng à la ginger

Ingredienser

4 portioner
1   burk vattenkastanjer (à 227 g)
1   burk minimajs (à 425 g)
1   burk ärtor (à 410 g)
1   burk champinjoner i bitar (à 184 g)
1   burk champinjonsoppa (à 295 g)
1 1/2 dl  mjölk
4   skivor formfranska
1 msk  färskriven ingefära (1 msk motsvarar ca 1 tsk mald)
2 msk  hackad färsk eller fryst persilja
2 msk  smör eller margarin

Gör så här

Tips

Vill man göra gratängen mer matig går det bra att lägga kokt ris eller pasta i botten på formen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nudelpanna med lövbiff
Betyg 3.1 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Strimmelbog sweet and sour
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön riswok
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön och gul wok
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lottas fredagsgryta
Betyg 3 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ramensoppa med shiitake och ägg
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga