Vegofajitas med portabello och morötter

Denna enkla men goda vegofajitasfyllning görs på portabellosvamp, morötter och sparris. Servera gärna i en morotstortilla med dina favorittillbehör.

Ingredienser
4 portioner
Fajitafyllning
3 portabellosvampar
50 g smör
150 g morötter
200 g grön sparris
1 förp medium fajita kryddmix (à 28 g)
1/2 dl vatten
Tillbehör
1/2 ananas
150 g blandad sallad
2 dl guacamole
1 förp medium salsa (gärna ananassalsa) à 230 g
1 förp solrosskott (à 100 g)
1 kruka koriander
1 förp medium tortillabröd (gärna med morotssmak) à 240 g
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
6 stGott, men saknar protein. Mättar inte, och räcker inte till 4 port
Elisabeth
Jättegood
Jens
Jättegood
Jens
Det var inte äckligt, bara extremt konstiga smakkombinationer. Kommer tyvärr inte att göras igen.
Frida
Håller med Christina! Behövs orimliga mängder guacamole för att rädda denna katastrof
Ludvig
Jag frågasätter om ni övertaget testlagar allt? Fy usch!
Christina