Vegobullar på formbar färs

Gör egna vegetariska köttbullar på formbar färs! Den formbara färsen gör det enkelt att få bullarna att hålla ihop. Vi smaksätter färsen med senap, soja och gul lök för en mustig smak. Kom ihåg att olja händerna innan du rullar vegobullarna så blir de släta och fina.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Varför är det lök i vegofärsen? Jag får ont i magen och gaser av lök och vitlök och för starka kryddor
Elisabeth
2025-05-21Hej Elisabeth! Du får nog läsa det på innehållsförteckningen för alla färser innehåller olika ingredienser. Hoppas du hittar någon utan lök. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-05-22Jättegoda och enkla att tillaga ... perfekt recept!
Catarina
2025-03-03Jättegoda! Snabba, smidiga och så goda! Gjorde dem till dottern som är vegetarian och smakade själv på dem och måste säga att de var otroligt goda och bra i konsistensen med. De kommer jag göra fler gånger, även till mig själv fast jag är köttätare.
Karina
2024-12-26