Gör egna vegetariska köttbullar på formbar färs! Den formbara färsen gör det enkelt att få bullarna att hålla ihop. Vi smaksätter färsen med senap, soja och gul lök för en mustig smak. Kom ihåg att olja händerna innan du rullar vegobullarna så blir de släta och fina.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2020
Kontrollera noga innehållet i vegofärsen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd. Välj glutenfri havregrädde eller annan glutenfri växtbaserad gräddersättningsprodukt.
Kommentarer
Marie
12/22/2020Bra recept, det blev fina goda bullar. Bytte ut ströbröd mot en kokt riven potatis så blir de också glutenfria. Blandade i lite mortlad torkad Karl johansvamp som gav extra piff.
Josefine
12/14/2020Enkla att göra och de blev super goda .Vissa föll sönder vid stekningen men de flesta klarade att hålla formen!
Anders
4/10/2020Barnen gillade dom! Hade i ett par matskedar sirap. Tydlig smak av senap men hade också lite mindre färs än i receptet. Bättre än halvfabrikat.