Gör egna vegetariska köttbullar på formbar färs! Den formbara färsen gör det enkelt att få bullarna att hålla ihop. Vi smaksätter färsen med senap, soja och gul lök för en mustig smak. Kom ihåg att olja händerna innan du rullar vegobullarna så blir de släta och fina.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020
Kontrollera noga innehållet i vegofärsen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt ströbröd av vetestärkelse. Välj glutenfri havregrädde eller annan glutenfri växtbaserad gräddersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jag rekommenderar att byt till blandfärs istället för vegofärs! Det är extra godare, bättre och enkel! :D
Alexander
2023-05-28jättegott! först gjörde jag fel och blandad formbar färs direkt i stekpannan med lök, då gick det inte alls och sen läste jag att formbar färs ska vara tinnad innan användning och kallt inte värmt.
Jill
2023-04-07Perfekt recept! Godaste veggoköttbullarna m rätt konsistens! Behövs inga ägg.
Susanne
2023-03-20