Vegobullar på formbar färs

Gör egna vegetariska köttbullar på formbar färs! Den formbara färsen gör det enkelt att få bullarna att hålla ihop. Vi smaksätter färsen med senap, soja och gul lök för en mustig smak. Kom ihåg att olja händerna innan du rullar vegobullarna så blir de släta och fina.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020

Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
44 stAnvänder man formbar färs behövs ingen ströbröd i grädde.
Linda
Varför är det lök i vegofärsen? Jag får ont i magen och gaser av lök och vitlök och för starka kryddor
Elisabeth
Hej Elisabeth! Du får nog läsa det på innehållsförteckningen för alla färser innehåller olika ingredienser. Hoppas du hittar någon utan lök. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Jättegoda och enkla att tillaga ... perfekt recept!
Catarina
Jättegoda! Snabba, smidiga och så goda! Gjorde dem till dottern som är vegetarian och smakade själv på dem och måste säga att de var otroligt goda och bra i konsistensen med. De kommer jag göra fler gånger, även till mig själv fast jag är köttätare.
Karina
Fungerar det att ugnssteka dem i långpanna ? Jag gör alltid det med nötfärs
Gudrun
Hej Gudrun! Det fungerar men bäst blir det om du steker dem i panna så det får lite yta. Blir rätt mjuka annars. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Går det att frysa in dem om man vill steka o spara eller tappar de då form o smak?
Christina
Hej Christina! Ja, det går bra att frysa in dem när bullarna är färdigstekta. Hälsningar Redaktionen
ICA-köket
Hur länge håller de i kylen?
Marie-louise
Hej Marie-Louise! Stekta så håller dom 3-4 dagar i kylen. Hälsningar Niclas
ICA-köket
Snabbt och enkelt omtyckt av familjen! Ewa
Eva
För en ovan skriv gärna att pannan inte får vara fööör varm!!! Brände alla. Men höll fint ihop.
Lena
Supergoda och lätta att göra! Gör dubbel sats nästa gång :)
Karin