Vegobullar på formbar färs
Gör egna vegetariska köttbullar på formbar färs! Den formbara färsen gör det enkelt att få bullarna att hålla ihop. Vi smaksätter färsen med senap, soja och gul lök för en mustig smak. Kom ihåg att olja händerna innan du rullar vegobullarna så blir de släta och fina.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2020
Ingredienser
40-50 st
1/2 gul lök
1/2 msk olja
1 dl ströbröd
1 msk majsstärkelse
1 dl havrebaserad matlagningsgrädde
1 msk dijonsenap
1/2 msk kinesisk soja
2 krm salt
2 krm svartpeppar
500 g tinad fryst formbar vegofärs
rapsolja (till stekning)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hur länge håller de i kylen?
Marie-louise
2024-12-05Hej Marie-Louise! Stekta så håller dom 3-4 dagar i kylen. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-12-05Snabbt och enkelt omtyckt av familjen! Ewa
Eva
2024-11-14För en ovan skriv gärna att pannan inte får vara fööör varm!!! Brände alla. Men höll fint ihop.
Lena
2024-10-29