Provencalsk pytt i panna med halloumi

Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat
1
Provencalsk pytt i panna med halloumi

Underbar laktovegetarisk pytt i panna med sötpotatis och halloumi. Enkel vardagsrätt som dessutom går att anpassa utifrån vad du har i kylen. Klimatsmart och gott!

Provencalsk pytt i panna med halloumi

Ingredienser

4 portioner
ca 500 g  fast potatis (500 g motsvarar 3 stora potatisar)
500 g  sötpotatisar (500 g motsvarar 2 st)
2   rödlökar
1   vitlöksklyfta
3 msk  olivolja
salt
svartpeppar
1 tsk  paprikapulver
200 g  halloumi

Till servering

hackad persilja
1   förp kyld sås à 230 ml (gärna caesarsås)
grönsallad

För alla

Innehåller mjölkprotein och ägg.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri halloumi.

Recept och bild i samarbete med Kavli/Eriks såser.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
10 personer har röstat

Kommentar

Gott men sötpotatisen blir bara mos.

Hampus

2021-11-30

Testa liknande recept

Minutfilé med rostad potatis och morotssallad
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ugnsbakad blomkål med pinjenötter och skogschampinjoner
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillad ryggbiff med potatishalvor och fänkålssallad
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskrygg med potatispuré, champinjoner och bacon
Betyg 4.6 av 5.
73 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Eriks cheeseburgare original med bearnaise
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladtacoskal
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga