Vegetarisk poké bowl med bönbollar och snabbpicklad rödlök

13
5
Vegetarisk poké bowl med bönbollar och snabbpicklad rödlök

En snabblagad vegetarisk poké bowl med asiatiska smaker. Med glasnudlar, bönbollar och snabbpicklad rödlök går det undan i köket och du har middagen klar på nolltid!

Vegetarisk poké bowl med bönbollar och snabbpicklad rödlök

Ingredienser

4 portioner

Snabbpicklad rödlök

1 rödlök
1/2 dl ättika (12%)
1 dl strösocker
1 dl vatten
färsk ingefära

Topping

1 förp sugarsnaps (à 150 g)
1/2 knippe salladslök (à 125 g)
ev 1 röd peppar (chili)
1 lime
1 förp frysta asiatiska vegetariska bollar (gärna bönbollar) à 300 g
4 port glasnudlar

Till servering

1 burk vegansk chilimajonnäs (à 200 g)
1 kruka koriander
2 msk svarta och vita sesamfrön

För alla

Kontrollera noga innehållet i chilimajonnäsen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt vegansk chilimajonnäs mot glutenfri chilimajonnäs.

Recept och bild i samarbete med GoGreen.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Daniel

2021-04-05

Supergott!

Marie-louise

2021-03-27

hur länge kan löken stå?

Per

2021-03-10

Supergott, enkelt o festligt