Veganska krabbelurer

Betyg 4.2 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Veganska krabbelurer

Krabbelurer är som en blandning mellan sockerkaka och pannkaka, stekt i plättstorlek. Här gör vi krabbelurerna veganska och använder kikärtsspad istället för ägg i de små plättarna. Vänd i kanelsocker och servera med äppelmos eller sylt!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Veganska krabbelurer

Ingredienser

ca 12 st
1/2 dl spad från kokta kikärtor
1/2 dl strösocker
2 3/4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 krm vaniljpulver
1 1/2 dl havredryck
mjölkfritt margarin (till stekning)

Kanelsocker

2 msk strösocker
1/2 tsk kanel

Till servering

äppelmos eller jordgubbssylt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Super goda!

    Kristin

  • Riktigt bra

    Ulla

Testa liknande recept

  • Ägg- och mjölkfria plättar
    Betyg 2.7 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krabbelurer
    Betyg 4.4 av 5.697 personer har röstat
    Receptet har 45 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Plättar med smak av gräddkola
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Proteinplättar med jordgubbssmak
    Betyg 3.9 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad