Du läste rätt, det här är en 100 % plantbaserad tacopaj! Tacofärsen får den rätta smaken med bland annat vitlök, paprikapulver, spiskummin och oregano. Det hela toppas med en härlig och helt vegetarisk ostsås (!) gjort på cashewnötter och paprika. Fredagsmyset är räddat!
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg men innehåller gluten.
Recept och bild i samarbete med Gustav Johansson och "Jävligt Gott"
Kommentarer
Malin
9/1/2020Kan ni inte snälla sätta ut i recepten hur man gör glutenfri variant? Med så många som undviker gluten så borde det vara en bra grej. Tack ni är super tycker jag! 😜
Redaktionen ICAse
9/1/2020Hej Malin! Vad roligt att du gillar våra recept. Prova att göra denna pajdeg men uteslut citronskalet och tillsätt 1/2 tsk paprikapulver. Byt citronsaft mot vatten. https://www.ica.se/recept/glutenfri-pajdeg-718349/ Kontrollera även noga innehållet i vegofärsen, fonden och välj en glutenfri växtbaserad fraiche till servering. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Hilda
4/23/2019Hur går denna paj att frysa in?
Redaktionen ICAse
4/24/2019Hej Hilda! Inget vi har provat men det borde gå. Hör gärna av dig till oss hur det går. Hälsningar Michelle
Tomas
1/16/2018Väldigt god. Men inget man slänger ihop en stressig torsdagkväll ;-)