Elegant recept på inkokta päron med kanelstång, smarrig chokladkräm och vispgrädde strösslad med smörstekta kaksmulor. Att päronen serveras stående ger extra verkshöjd, och säg den frukt som inte blir godare och lyxigare med len, lättvispad grädde?
Läs noggrant innehållet på mördeskexen.
Fri från ägg men innehåller gluten, laktos och mjölkprotein.
Kommentarer
Anna-lisa
2020-11-22Fantastiskt goda. Gör gärna dubbel sats, förvarar dem svalt i glasburk flera veckor. Serverar i portionsskålar med god glass, granskotts sirap, flisad mörk choklad och chiliflakes. Succé!
Redaktionen ICAse
2020-11-23Wow! Det låter fantastiskt. Hälsningar Ulrika
Anna-lisa
2020-05-22Ljuvligt goda päron, serverar dem gärna m god glass och chokladströssel i portionsglas. Jag fördubblar receptet och förvarar päronen med lag, kallt, i glasburk. Hållbara i flera veckor!