Den klassiska prinsesstårtan enligt ett veganskt recept, bakad med sojagrädde, havremjölk och mjölkfritt margarin. Med det gula marsipanlocket har du en härlig, vegansk påsktårta.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Receptet är uppdaterat 2020-05-15.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Den här tårtan är inte vegansk, det är äggvita i marsipan
Anita
2022-12-27Hej Anita! Färdiga tårtlock och marsipan som man köper i butiken brukar inte innehålla äggvita men som vanligt när man är allergisk så är det viktigt att läsa noga innehållsförteckningen. 😊 Hälsingar Elina
Redaktionen
2022-12-27Tyvärr blir tårtbotten totalt misslyckad. Andra gången jag gör receptet, till punkt och pricka, och botten blir tyvärr ändå inte bra. Bakar enbart veganskt och detta brukar inte blir resultatet...
Ellinor
2022-01-08Godaste veganska prinsesstårtan!
Jill
2021-03-31