Vegansk skånsk kalops

Betyg 3.5 av 5.
24 personer har röstat
4
Vegansk skånsk kalops

Vegetarisk husmanskost när den är som bäst! Denna kalops är helt vegansk och gjord med vegobitar, lök och morot. Kryddpeppar, lagerblad och soja sätter smak på grytan. Servera gärna kalopsen med kokt potatis och inlagda rödbetor.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2020

Vegansk skånsk kalops

Ingredienser

4 portioner
3 små gula lökar
2 morötter (à ca 100 g)
3 msk rapsolja
ca 300 g naturella vegobitar
1/2 tsk salt
1/2 tsk vitpeppar
2 msk vetemjöl
8 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
1 msk japansk soja
20 kryddpepparkorn
5 lagerblad
collorit soja

Till servering

kokt potatis
inlagda rödbetor

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Riktigt god gryta men la till lite egna kryddor etc

Cecilia

2020-02-29

Supergott recept

Ingrid

2020-02-13

Ingen höjdare

Frida

2020-02-04

Testa liknande recept

Lyxig kalops med mormorskokta morötter
Betyg 4.7 av 5.
197 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk kalops
Betyg 3.9 av 5.
773 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk kalvsylta
Betyg 3.6 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegansk kalops
Betyg 3.3 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Oumph "ribs"
Betyg 4.3 av 5.
41 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fläskkarrékalops i ugn
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga