Vegansk sillsallad

Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat
1
Vegansk sillsallad

Med syran från kaprisen och saltgurkan kommer ingen att sakna sillen i denna sillfria sillsallad. Det är sprakande, färgglatt och väldigt gott! Piffa till din veganska sillsallad lite extra genom att färga vispad sojagrädde rosa med rödbetsspad och servera till.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Vegansk sillsallad

Ingredienser

6-8 bufféportioner
1   rödlök
1   äpple
2   kokta kalla potatisar
2   saltgurkor
2 msk  kapris
3 dl  finhackade inlagda rödbetor
1/2   salt
2 dl  vispbar sojagrädde
ev 1 msk  rödbetsspad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Ge den veganska sillsalladen gott sting av lite riven pepparrot!

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

En hit som garanterat kommer bli en tradition.

Annica

2016-12-27

Näringsvärde per portion

Energi347 KJ / 84 kCal
Fett4 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Rödbetsmix
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rustik sillsallad och nubbesallad
Betyg 3 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vegetarisk "sillsallad"
Betyg 2.4 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rödbetsraka med ryskt pålägg
Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mormors ryska sill
Betyg 3.7 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk råbiff
Betyg 4.1 av 5.
28 personer har röstat
Under 30 min att tillaga