Vegansk sillsallad
Med syran från kaprisen och saltgurkan kommer ingen att sakna sillen i denna sillfria sillsallad. Det är sprakande, färgglatt och väldigt gott! Piffa till din veganska sillsallad lite extra genom att färga vispad sojagrädde rosa med rödbetsspad och servera till.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016
Ingredienser
6-8 bufféportioner
1 rödlök
1 äpple
2 kokta kalla potatisar
2 saltgurkor
2 msk kapris
3 dl finhackade inlagda rödbetor
1/2 salt
2 dl vispbar sojagrädde
ev 1 msk rödbetsspad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi347 KJ / 84 kCal
Fett4 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein1 g
Kommentarer
Supergod rödbetssallad! Min familj ber mig göra denna till jul år efter år och ingen saknar den traditionella rödbetssalladen med grädde :)
Pernilla
2024-08-14En hit som garanterat kommer bli en tradition.
Annica
2016-12-27