Vegansk sillsallad

9
1
Vegansk sillsallad

Med syran från kaprisen och saltgurkan kommer ingen att sakna sillen i denna sillfria sillsallad. Det är sprakande, färgglatt och väldigt gott! Piffa till din veganska sillsallad lite extra genom att färga vispad sojagrädde rosa med rödbetsspad och servera till.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Vegansk sillsallad

Ingredienser

6-8 bufféportioner
1
rödlök
1
äpple
2
kokta kalla potatisar
2
saltgurkor
2 msk
kapris
3 dl
finhackade inlagda rödbetor
1/2
salt
2 dl
vispbar sojagrädde
ev 1 msk
rödbetsspad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Ge den veganska sillsalladen gott sting av lite riven pepparrot!

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentar

Annica

2016-12-27

En hit som garanterat kommer bli en tradition.

Näringsvärde per portion

Energi 347 KJ / 84 kCal
Fett 4 g
Salt 1 g
Kolhydrater 10 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept