Vegansk sillsallad

Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Vegansk sillsallad

Med syran från kaprisen och saltgurkan kommer ingen att sakna sillen i denna sillfria sillsallad. Det är sprakande, färgglatt och väldigt gott! Piffa till din veganska sillsallad lite extra genom att färga vispad sojagrädde rosa med rödbetsspad och servera till.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Vegansk sillsallad

Ingredienser

6-8 bufféportioner
1 rödlök
1 äpple
2 kokta kalla potatisar
2 saltgurkor
2 msk kapris
3 dl finhackade inlagda rödbetor
1/2 salt
2 dl vispbar sojagrädde
ev 1 msk rödbetsspad

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Supergod rödbetssallad! Min familj ber mig göra denna till jul år efter år och ingen saknar den traditionella rödbetssalladen med grädde :)

    Pernilla

  • En hit som garanterat kommer bli en tradition.

    Annica

Näringsvärde per bufféportion

Energi347 KJ / 84 kCal
Fett4 g
Salt1 g
Kolhydrater10 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Rödbetsraka med ryskt pålägg
    Betyg 1.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rustik sillsallad och nubbesallad
    Betyg 3 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetsmix
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Vegetarisk "sillsallad"
    Betyg 2.4 av 5.12 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad