Vegansk potatissallad

Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat
1
Vegansk potatissallad

Krämig, god och vegansk potatissallad gör du enkelt när vegansk majonnäs och växtbaserad fraiche får vara basen. Krydda med dijonsenap och addera syltlök och kapris för god sälta och krispighet.

Vegansk potatissallad

Ingredienser

4 portioner
900 g  fast potatis
1 dl  vegansk majonnäs
2 dl  växtbaserad fraiche
1 msk  dijonsenap
1 msk  kapris
1 dl  syltlök
salt
peppar
1/2   kruka persilja
2   salladslökar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.
6 personer har röstat

Kommentar

Mycket god

Robert

2023-06-23

Näringsvärde per portion

Energi1722 KJ / 412 kCal
Fett21 g
Salt1.2 g
Kolhydrater47 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Fläskkarré med smakrik potatissallad
Betyg 3.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig rotselleri- och endivesallad med ägg
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatissallad (lättare variant)
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dijonpotatis med chorizo
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Potatissallad
Betyg 4 av 5.
29 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sardell- och kaprisketchup
Betyg 4.3 av 5.
8 personer har röstat
Under 60 min att tillaga