Finns det något godare än en krämig, härlig pasta. Denna variant med champinjoner är enkel, snabb , smakrik och dessutom vegansk. Krämigheten kommer från en växtbaserad fraiche.
Kontrollera noga innehållet i buljongen, växtbaserade fraichen och veganparmazano.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Recept och bild i samarbete med Planti.
Kommentarer
Inga
2022-01-03Har provat mitt eget recept som är liknande, men där jag använder ej grönsaksbuljong men använder mycket vitlök när man steker svamp o lök. Innan jag lägger i creme fraische, tillägger jag oxå mycket fryst spenat o rör tills det smälter. I slutet kryddar jag med curry, men bara så att det blir lite gul ton i färgen ;)
Carola
2021-08-06Jag hade i vanlig lätt creme fraiche samt en skvätt kantarellfond och sambal oelek. Det var ganska gott. Nästa gång tänker jag använda mer koncentrerad fond för mer smak. I slutet klippte jag ner gårdagens rester av färskpastan och rörde runt, helt klart godkänt.
Elin
2020-11-12Gott, men lite små portioner av såsen.