En klassisk vegansk tacopaj med sojafärs och majs som får sina smaker av spiskummin, koriander och växtbaserad smaksatt fraiche. Passar perfekt både till fredagsmyset och till vardags.
Kontrollera noga innehållet i sojafärsen och den växtbaserade fraichen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.
Recept och bild i samarbete med Planti.
Kommentarer
Otto
9/14/2020Riktigt god! Inte alls särskilt stark, precis som en vanlig tacopaj. Vanligt smör och créme fraîche fungerar utmärkt för en vegetarisk paj istället för vegansk. Vi kompletterar med lite extra krydda till för att få lite mer sting i det. Gräddfil och nachos fungerar riktigt bra som tillbehör!
Maria
11/24/2019Nästan oätlig. Blev alldeles för starkt fast jag bara hade i en burk planta creme fraiche med paprika och chili och grekisk yoghurt istället för burk nr två. Sambon kunde inte äta alls!,
Emma
9/26/2019Riktigt god!! Använde mig av färdig tacokrydda och strimlade lite ost på toppen! Mumma!