Enkel vegansk tacopaj
En klassisk vegansk tacopaj med sojafärs och majs som får sina smaker av spiskummin, koriander och växtbaserad smaksatt fraiche. Passar perfekt både till fredagsmyset och till vardags.
Ingredienser
4 portioner
Pajdeg
125 g kylskåpskallt mjölkfritt margarin
3 dl vetemjöl
3 msk iskallt vatten
Fyllning
2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
olja (till stekning)
500 g sojafärs
1 msk mald spiskummin
1 tsk mald koriander
4 dl växtbaserad crème fraiche med paprika och chili
1 röd paprika
2 dl majskorn
salt
svartpeppar
1 ask cocktailtomater (à 250 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Super goda recept på vegansk mat och den pajen är super god
Sabina
2024-01-08Helt ok. Men inget recept jag kommer göra igen.
Sabina
2022-01-27Den blev söt och inte alls som jag tänkt mig. Smaklös. Slängde faktiskt hela pajen efter att ha ätit en portion. Att jag blivit så onöjd med en maträtt från ICA’s alla recept har aldrig hänt innan.
Louise
2021-08-18