Enkel vegansk tacopaj

24
6
Enkel vegansk tacopaj

En klassisk vegansk tacopaj med sojafärs och majs som får sina smaker av spiskummin, koriander och växtbaserad smaksatt fraiche. Passar perfekt både till fredagsmyset och till vardags.

Enkel vegansk tacopaj

Ingredienser

4 portioner

Pajdeg

125 g kylskåpskallt mjölkfritt margarin
3 dl vetemjöl
3 msk iskallt vatten

Fyllning

2 gula lökar
2 vitlöksklyftor
olja (till stekning)
500 g sojafärs
1 msk mald spiskummin
1 tsk mald koriander
4 dl växtbaserad crème fraiche med paprika och chili
1 röd paprika
2 dl majskorn
salt
svartpeppar
1 ask cocktailtomater (à 250 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i sojafärsen och den växtbaserade fraichen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.

Recept och bild i samarbete med Planti.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

24

Kommentarer

Sabina

2022-01-27

Helt ok. Men inget recept jag kommer göra igen.

Louise

2021-08-18

Den blev söt och inte alls som jag tänkt mig. Smaklös. Slängde faktiskt hela pajen efter att ha ätit en portion. Att jag blivit så onöjd med en maträtt från ICA’s alla recept har aldrig hänt innan.

Lovisa

2021-08-17

Jättegod och lagom stark! Gott med creme fraiche till .