Enkel vegansk tacopaj

Betyg 4.5 av 5.
32 personer har röstat
7
Enkel vegansk tacopaj

En klassisk vegansk tacopaj med sojafärs och majs som får sina smaker av spiskummin, koriander och växtbaserad smaksatt fraiche. Passar perfekt både till fredagsmyset och till vardags.

Enkel vegansk tacopaj

Ingredienser

4 portioner

Pajdeg

125 g  kylskåpskallt mjölkfritt margarin
3 dl  vetemjöl
3 msk  iskallt vatten

Fyllning

2   gula lökar
2   vitlöksklyftor
olja (till stekning)
500 g  sojafärs
1 msk  mald spiskummin
1 tsk  mald koriander
4 dl  växtbaserad crème fraiche med paprika och chili
1   röd paprika
2 dl  majskorn
salt
svartpeppar
1   ask cocktailtomater (à 250 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i sojafärsen och den växtbaserade fraichen.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg. Innehåller gluten.

Recept och bild i samarbete med Planti.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
32 personer har röstat

Kommentarer

Super goda recept på vegansk mat och den pajen är super god

Sabina

2024-01-08

Helt ok. Men inget recept jag kommer göra igen.

Sabina

2022-01-27

Den blev söt och inte alls som jag tänkt mig. Smaklös. Slängde faktiskt hela pajen efter att ha ätit en portion. Att jag blivit så onöjd med en maträtt från ICA’s alla recept har aldrig hänt innan.

Louise

2021-08-18

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Vegansk pastasås med champinjoner
Betyg 4.5 av 5.
42 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laktosfri chokladmjölk med ingefära och apelsin
Betyg 2.3 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Laktosfri matcha latte
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Banangröt med blåbär
Betyg 4.1 av 5.
102 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Chilihet tomatsås med tofu
Betyg 3.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga