Vegansk mac and cheese

1
0
Vegansk mac and cheese

Vegansk mac and cheese? Är det ens möjligt? Javisst! Havrebaserad matlagningsgrädde med ostsmak fixar smaken tillsammans med timjan, vitlök och rostad lök i denna klassiska vardagsrätt.

Skriv ut
Vegansk mac and cheese

Ingredienser

4 portioner
4
port pasta (4 port motsvarar ca 300 g)
1
gul lök
3
vitlöksklyftor
-
olivolja (till stekning)
5
timjankvistar
1 msk
lökpulver
1 tsk
rökt paprikapulver
1/3 tsk
vitpeppar
1/2 tsk
salt
2
förp havrebaserad matlagningsgrädde med ostsmak (à 250 ml)
-
några ringar av gul lök (till dekoration)
ca 1/2 - 1 dl
ströbröd
-
olivolja (att ringla över)
-
färsk timjan

För alla

Kontrollera noga innehållet i den växtbaserade matlagningsgrädden och de panerade lökringarna.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av pasta, växtbaserad matlagningsgrädde, ströbröd och uteslut lökringar.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Recept och bild i samarbete med Aito.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Testa liknande recept