Vegansk mac and cheese

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Vegansk mac and cheese

Vegansk mac and cheese? Är det ens möjligt? Javisst! Havrebaserad matlagningsgrädde med ostsmak fixar smaken tillsammans med timjan, vitlök och rostad lök i denna klassiska vardagsrätt.

Vegansk mac and cheese

Ingredienser

4 portioner
4   port pasta (4 port motsvarar ca 300 g)
1   gul lök
3   vitlöksklyftor
olivolja (till stekning)
5   timjankvistar
1 msk  lökpulver
1 tsk  rökt paprikapulver
1/3 tsk  vitpeppar
1/2 tsk  salt
2   förp havrebaserad matlagningsgrädde med ostsmak (à 250 ml)
några ringar av gul lök (till dekoration)
ca 1/2 - 1 dl  ströbröd
olivolja (att ringla över)
färsk timjan

För alla

Kontrollera noga innehållet i den växtbaserade matlagningsgrädden och de panerade lökringarna.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av pasta, växtbaserad matlagningsgrädde, ströbröd och uteslut lökringar.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.

Recept och bild i samarbete med Aito.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Veganska pannkakor
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med zucchini, timjan och citron
Betyg 4.3 av 5.
33 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Glutenfri brownie
Betyg 3.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pavlova med äpple och björnbär
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegansk morotsrulltårta
Betyg 2.9 av 5.
14 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pasta med kikärter, paprika och salladsärtor
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga