Ljuvlig kladdkaka med vit choklad där citronens friska smak bryter av den vita chokladens sötma. Prova gärna att ”bröa” formen med kokosflingor, det tillför en extra smakdimension! Toppa kakan med vispad grädde, bär och citronmeliss.
Innehåller gluten, mjölkprotein och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, vit choklad och grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Underbar kaka! Tillsatte lite ingefära samt hade hallon i grädden som jag spritsade ovanpå.
Eva
2023-02-11Toppade med skivad mandel och portionerade i muffinsformar. Kladdigt och uppskattat!
Ellinor
2021-09-26Riktig god, men kan rekommendera att servera med grädden bredvid ifall man vill frysa in kakan. Och den är säkert god med äkta vaniljglass också istället för grädde. 5/5 utav mig.
Sebastian
2021-07-22